user12345 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć! Od wczoraj opaska przestała liczyć cokolwiek: zero kroków, brak tętna, nie śledzi snu. Odseparowałam opaskę od telefonu (android), sparowałam znów. Nic. Odinstalowałam Mi Fit, zainstalowałam od nowa.Nic. Opaskę wykrywa (wibruje), powiadomienia z telefonu przychodzą. Nie działa podnoszenie reki i sprawdzanie, ani żadne śledzenie. Miał ktoś coś podobnego? Pomocy! EDIT: Ściągnęłam nową apkę http://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-technology/mi-fit/mi-fit-2-1-8-release/mi-fit-2-1-8-android-apk-download/ (nie ma jej jeszcze na Google Play) i zrobiłam update firmware. Opaska znów działa. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez user12345
FrisBy Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć, Mam dziś taki sam problem, powiadomienia działają ale nic nie rejestruje. MiFit mam w wersji 2.1.8, zrobiłem też reinstal. Ostatnią rzecz jaką opaska zarejestrowała to pobudkę o 7:27. Zauważyłem, że pulsometr tylko świeci, nie ma charakterystycznego mrugania podczas pomiaru. Jak wymusić aktualizację softu opaski? PS: Problem rozwiązany w podobny sposób, czyli ponowna instalacja MiFit (tym razem wersja ze sklepu) pomogła. Usunąłem aplikacja wraz ze wszystkimi śmieciami, które po sobie zostawiła. Po zalogowaniu do konta aplikacja sama poprosiła o aktualizacje opaski. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez FrisBy
Rekomendowane odpowiedzi