Skocz do zawartości
  • 0

Redmi Note 3 vs Redmi Note 2

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witajcie. Poszukuję smartfona dla dziewczyny. Interesuje ją wyłącznie 5,5 cala. Zastanawiałem się nad zakupem Redmi Note 2, bo byłem bardzo zadowolony z jego stabilności, jednak moją uwagę przykuł również model Redmi Note 3 (bo większa bateria). Podpowiedzcie proszę, czy warto brać RN3? Na czym polega różnica prócz baterii, czytnika i obudowy? Czy również jest tak samo stabilny? Dzięki za pomoc ;)

Edytowane przez Hexia

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Redmi note 3 jest sporo lepsze, ale szukaj w wersji pro,ze snpdragonem. Ma szybszy i bardziej energooszczędny procek. Do normalnego użytkowania starczy nawet wersja 2/16. Jest slot na kartę sd. Kupi za ok 140$

• 0
Opublikowano

Tu nie chodzi o szybkość. Wersja że snapem trzyma dużo dłużej na baterii, nawet połowę dłużej. Do tego ma slot na kartę pamięci i lepszy aparat. To jest poprostu lepszy telefon. Kupując w Chinach białego, z gwarancją braku VAT z tych 620zl jeszcze na pizzę zostanie

• 0
Opublikowano (edytowane)

@tpawel w porządku, wezmę to pod uwagę. Jednak jeżeli chodzi o porównanie RMN2 VS RMN3, który byś polecił? Bo szczerze mówiąc ja niewiele mam do gadania. Telefon ma być na teraz :P

Edytowane przez Hexia
  • 0
Opublikowano

Zależy jaki to typ użytkownika. Jeśli przechowuje dużo danych w telefonie to albo note 2 albo note 3 w wersji 3/32. Jeśli nie trzyma dużo plików to wystarczy note 3 w wersji 2/16. Note 3 to tak naprawdę note 2 + parę bajerów i ulepszeń, jak czytnik linii papilarnych, lepsza bateria i metalowa obudowa, nie ma za to slotu na karty pamięci, który note 2 ma.

Wysłane z Redmi Note 3 Pro

• 0
Opublikowano

No za 620 to pewnie ma 2/16. Szczerze mówiąc to nie wiem co bym wybrał. Za rn3 przemawia tylko obudowa i większą bateria. W rn2 jest dostęp do baterii i dual SIM+sd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...