[email protected] Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć. Spróbowałem poszukać jakiś opini na temat sklepxioami.pl ale poza opiniami na ceneo (zresztą pozytywnych) nic nie znalazłem. Chce zakupić xiaomi redmi note 3 pro/xioami redmi pro ewentualnie oneplusa 3 z fakturą VAT na firme lecz nie potrafie znaleźć zaufanego sklepu który by taką fakture dawał. Moge w tym sklepxioami bezpiecznie kupić czy znacie jakieś inne sklepy? Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez [email protected]
jax3 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zobacz u Technos-online.pl. Z tego co wiem to ma lepsze ceny i jest polecany na tym forum.
Tygrysek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 43 minuty temu, [email protected] napisał: Cześć. Spróbowałem poszukać jakiś opini na temat sklepxioami.pl ale poza opiniami na ceneo (zresztą pozytywnych) nic nie znalazłem. Chce zakupić xiaomi redmi note 3 pro/xioami redmi pro ewentualnie oneplusa 3 z fakturą VAT na firme lecz nie potrafie znaleźć zaufanego sklepu który by taką fakture dawał. Moge w tym sklepxioami bezpiecznie kupić czy znacie jakieś inne sklepy? Jak nie ufasz temu sklepowi to jedź do Chin ,tam go kupisz na firmę , taki telefon i na firmę woow ,co to za firma? ,polecam słownik ortograficzny....
Nezumi Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi