mart Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam, mam zamiar kupić trzy smartfony xiaomi i wybór padł na redmi 3 oraz dwa redmi 3 note może wersje pro. Pod względem wydajności nie ma co się zastanawiać tylko brać. Najprawdopodobniej kupiłbym telefony w Polsce, gdyż jest to dla mnie wygodniejsze dzięki: możliwości obejrzenia telefonu przed zakupem (nigdy nie widziałem xiaomi na żywo), również miałbym gwarancję (przynajmniej tak twierdzi sprzedawca) oraz spolszczony soft. Jak dla mnie niewielka różnica cenowa patrząc na zalety. Przeglądając i czytając forum wyszło, że z gwarancją przez krajowe sklepy nie jest tak kolorowo oraz cło jest względnie rzadko nakładane. Na telefony chciałbym mieć gwarancje, więc goldway raczej odpada. Patrząc na ceny IBG przynajmniej bez kuponów jakoś ściąganie z Chin bardzo mnie nie przekonuje. Głównymi moimi pytaniami są: 1) Jak dokładniej wygląda gwarancja IBG w Polsce? Są z nią jakieś problemy? 2) Kupując kilka telefonów na IBG możliwy jest jakiś dodatkowy rabat? 3) Często zdarzają się wadliwe sztuki? 4) Jak dokładniej wygląda sytuacja z softem? Trzeba się spodziewać wersji chińskiej czy raczej globalnej? Przepraszam za pewnie w pewnym stopniu oczywiste kwestie, ale wraz z dalszą lekturą forum mam większy mętlik Z góry dziękuję za odp. i pomoc
Rekomendowane odpowiedzi