Kopik Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Czy u Was również aparat od czasu do czasu wydaje takie kliknięcia/pyknięcia? zauważyłem, że jak mam uruchomiony aparat i wchodzę np. w ustawienia aparatu to słychać taki właśnie dźwięk. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka /edit. Znalazłem - przesłona aparatu. Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Kopik
Konradol Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To jest normalne. Nie zwracaj uwagi po prostu. Był już ten temat omawiany ostatnio. U mnie i u innych użytkowników też to występuje.
Kopik Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Też znalazłem ten temat. Przy okazji zapytam z jakiego softu korzystasz, bo dzisiaj zrobiłem zgłoszenie do odblokowania BL. Aktualnie mam sporo śmiecia i nie działają mi widgety zegara. Więc trzeba zmienić na coś stabilnego. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Konradol Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Aktualnie mam Global dev 6.8.4, jednak Tobie polecam Global dev 6.7.21 - starsza wersja, ale wg mnie lepiej tam bateria trzymała. Na screenie zwróć uwagę, że mam jeszcze 29% baterii, czyli w sumie wytrzymał mi prawie 12 godzin na jednym ładowaniu. Gdybym bardziej go przycisnął wytrzymałby pewnie 8-9h, co i tak nie jest złym wynikiem. Oczywiście ja jestem laikiem w tych sprawach, więc poczytaj więcej opinii o softach od innych użytkowników. Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Konradol
Kopik Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 W sumie Global dev mogę zainstalować bez odblokowanego BL o ile dobrze kojarzę? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
luki! Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Jeśli masz pytania co do romów, w dyskusji ogólnej masz cały temat o tym
luki! Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi