marioooon Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) ucegliłem telefon aktualizacją, próbowałem wielu sposobów, zadziałało flash mi unlock, odblokowałem po raz kolejny telefon i poszło, tak to tylko ekran mi na pół sekundy był albo sam fastboot. Może komuś pomogę, bo to jest taki mega alternatywny sposób żeby telefon powstał bez żadnego uszczerbku Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez marioooon dwa te same tematy, wstawiłem jeden nowy z pomocą
piotr469 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 To że się nie włączał nie jest równoznaczne z tym, że padł. Dla zwykłego użytkownika problem zaczyna się zazwyczaj wtedy, gdy telefon nie wchodzi ani w EDL ani w fastboot. Jeśli działa to często nie jest potrzebna pomoc z zewnątrz - serwis (poza ew. poradnikami co i jak wgrać) Wysłane z Redmi Note 3 Pro
jarekm95 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 że jak? 4 posty na koncie i chcesz komuś pomagać? Poza tym nie łatwiej napisać o tym "magicznym sposobie"?
marioooon Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 moze być i 1 i bardziej pomocny niż tysiąc od tych co udają że pomagają, wystarczy poczytać posty które są bez sensu i w niczym nie pomagają, pozdrawiam
redkontakt Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Czyli twój post- zupełnie bez sensu i nie pozdrawiam cię 1
cukru Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Średnio rozumiem o czym w końcu jest ten temat. Jeśli chcesz komukolwiek pomóc to najpierw dokładnie opisz ten swój "mega alternatywny sposób", bo w tej formie temat nie ma sensu. Dlatego też leci do kosza.
cukru Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi