Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, mogę Ci zamówić na 100% oryginał z przesyłką Singapore Post. Tylko musisz mi powiedzieć ile jesteś w stanie zapłacić. Jeżeli zatrzymają na Cle i nie odbierzesz telefonu to potrącę Ci koszty przesyłki. Mogę Ci pomniejszyć wartość telefonu, zwiększając koszt przesyłki, wtedy zapłacisz mniej Vatu.

Dolar po kursie ok 3,11

Opublikowano

@Rambdal

W ofercie z Twojego linku nie ma już wersji WCDMA.

Nie daj się naciągnąć na "klikacza", który za powypełnianie pól skasuje Cię 200 zł. i wypnie się na Ciebie jak Cię skasują na cle i podatku i palcem nie kiwnie jak przesyłka będzie szła 2 miechy [albo i 3 - idą Święta]. Patrz na dobrych sprzedawców i sam kupuj na Aliexpress albo bierz od kogoś z Polski. Zapłacisz więcej, ale masz pewne, że telefon będzie u Ciebie szybciej i nie zapłacisz opłat celnych. I skąd u niego dolar po 3.11 zł??? Od wczoraj mam po 2.85 zł. :)

Zresztą czytając tu posty o podróbkach nie warto kupować tanio, bo można się naciąć. Oryginalny Hongmi musi swoje kosztować, coś co jest tanie siłą rzeczy nie może być dobre.

Opublikowano

Ja, kochanie, już swojego sprzedałem :) I trochę żałuję, bo się dzieje z tymi podróbami. Trzeba było go potrzymać, cena na pewno pójdzie w górę. Kolejny wypust Xiaomi nie będzie już taki promocyjny.

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...