dawiddd Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 zdecydowałem sie na wersję Pro Prime od Goldwaya, wysyłkę biore za 17US z ubezpieczeniem (warto?) czy moze jednak są nikłe nasznse na ten vat i brac darmową?, a może dhl? drugie pytanko, wiem ze to kwestia indywidualna ale mi to kompletnie obojętnie i nie moge zdecydować, jaki wybrać kolor który według was sie najlepiej prezentuje? Po 3 jakie szkło polecacie? bo widzę za 1-2US i rowniez za około 8US, opłaca sie brac to droższe? duza różnica? I jakie etui polecacie? I po 4, jak wyglada sprawa z odblokowaien bootloadera? dlugo to trwa? i ciezko sie to robi? i opłaca się wgl wgrywać MiuiPolska? Bo i tak kupuje z global romem, więc bede miał jezyk polski
Gaidden Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jesli chodzi o szkło ja mam z nillkina i jestem zadowolony. Wczesniej miałem jakieś tańsze i nie wytrzymalo zbyt długo. Zaczęło samoczynnie odchodzić i pękać na bokach. Jesli chodzi o etui odradzam mirror case. Jakoś tak to się nazywa. Jest ono dość ładne, ale niestety telefon w nim traci zasięg strasznie. Często było tak ze że żadna karta sim nie miała zasięgu. Po ściągnięciu etui sytuacja wróciła do normy. Co do koloru ja mam biało srebrny( biały przod, srebrny tył) i wydaje mi się najładniejszy.
homman Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja pierdziele sam zdecydować nie potrafisz? Od goldwaya masz też w 10 dni. A vat to ok 50% szans Ja i dziewczyna mamy złoty. Szkło najtańsze TPU najtańsze Ja jestem przeciw wgrywaniu. Sam mam bo dziewczyna słabo szprecha i jak jej coś tłumacze to musze mieć miui 8. Ale jestem za globalem v7.
dawiddd Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Okej, dzięki jeszcze chciałbym poznac waszą opinie co do tych romów, na globalu z polskim da się smigać? Czy warto jednak wgrywać miuiPolska?
Gaidden Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jestem od 3 miesięcy na globalu i nie mam zamiaru bawić się w miuipolska. Niby może i sa jakieś korzyści, ale dla mnie Global w zupełności wystarcza... Poza tym jak czytam problemy ludzi z uceglonymi telefonami przy zabawach romami to mi się odechciewa
rafalpolo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Też jestem na globalu i wszystko działa. Zabaw z romami się nie obawiam, ale już mi się znudziły. Majfrend nawet od razu wrzucił globala i mi oszczędził pracy, a już miałem wszystko przygotowane plus zgodę na odblokowanie. Nie widzę sensu póki co go zmieniać. z tapatalka
luki! Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi