KutanG Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam, jestem zielony w tych tematach wiec potrzebuje pomocy. Zainteresowaly mnie te dwie marki i chcialbym kupic jakis telefon do 700zl. Czekam na propozycje, z gory dzieki
0 bergmen Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 tak jakbyś na forum bmw pytał czy kupić bmw czy audi Meizu też fajna słuchawka. ale tego flyme to nie widziałem. oni tam chyba tylko mtk wsadzają. baterie też jak i w xiaomi są spore, ale nie wiem czy nie szybciej schodzą.
0 sloniacz Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Używałem meizu m1 note. Teraz xiaomi redmi note 3 pro. To czego mi brakuje w xiaomi to gesty na zablokowanym ekranie. Wybudzanie podwójnym kliknieciem. Genialny ekran w technologii igzo. Meizu miał lepszy aparat. Był też lżejszy i ładniejszy mimo plastikowych pleców. Niestety gps w wykonaniu mediateka sporo wolniejszy i mniej dokładny. Lubię xiaomi gdyby jednak ktoś mi zprezentował Meizu pro 5 to od razu wyrzucam redmi note 3 Sent from Xiaomi RN3 Pro
0 Tymcio Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Polecam zadać to pytanie na forum Meizu, gdzie dużo osób będzie mogło się wypowiedzieć na temat telefonów, które używają Dnia 3.08.2016 o 00:16, bergmen napisał: tak jakbyś na forum bmw pytał czy kupić bmw czy audi Meizu też fajna słuchawka. ale tego flyme to nie widziałem. oni tam chyba tylko mtk wsadzają. baterie też jak i w xiaomi są spore, ale nie wiem czy nie szybciej schodzą. Nie tylko MTK (większość, ale nie tylko). Są też Exynosy
Pytanie
KutanG
Witam, jestem zielony w tych tematach wiec potrzebuje pomocy. Zainteresowaly mnie te dwie marki i chcialbym kupic jakis telefon do 700zl. Czekam na propozycje, z gory dzieki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi