felixos Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam, jak włączyć działania aplikacje w tle takie jak YT albo osławione PokemonGo ???
0 mgreta36 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Uszczypnij ekran główny i przeciągnij app w dół.
0 felixos Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Nie działa. YT nadal przestaje odtwarzać. Mimo że mam kłódkę na niego. Coś robię źle ??
0 PeepingTom Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zwykłego YT nie odtworzysz w tle na androidzie, musisz ściągnąć sobie w tym celu OGYoutube.
0 felixos Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Spróbowałem, też nie grał, pobrałem OGYoutube + microG. Jak dawałem home to wyłączało. Możesz pomóc krok po kroku ?? Może coś zrobiłem źle albo pominąłem
0 PeepingTom Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Nic specjalnego nie robiłem, instalowałem to jak normalną aplikację i działało. Spróbuj może odinstalować OGYoutube, po czym w opcjach wyłącz aktualizacje zwykłej aplikacji YouTube, a następnie dezaktywuj ją, a najlepiej całkowicie odinstaluj. Jak już to zrobisz, to dopiero wtedy zainstaluj to OGYoutube. Możesz spróbować po tym zresetować telefon, chociaż to akurat nie powinno mieć znaczenia. No, ale spróbować nie zaszkodzi, jak nie będzie chciało dalej działać. A obecnie nie używam tej apki, bo doszedłem do wniosku, że do niczego mi to nie potrzebne, a jak potrzebuję posłuchać piosenki, której nie mam w telefonie, to używam do tego Tidala, zdecydowanie lepsza jakość i nie muszę nic kombinować.
0 felixos Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dzięki i pomoc Poradziłem sobie
Pytanie
felixos
Witam, jak włączyć działania aplikacje w tle takie jak YT albo osławione PokemonGo ???
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi