king300000 Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam. Czy jest jakiś sposób na poprawne działanie systemowej aplikacji pogody? Chodzi mi o lokalizacje, są one po angielsku i nie ma wszystkich miejsc. Zauważyłem że apka czerpie dane z angielskiego accuweather i moje pytanie brzmi czy nie można by zmienić serwera na polski bo tam cała Polska oczywiście jest dostępna ( sprawdzałem w przeglądarce zmieniając w URL z en na pl.). Może dałoby się to zrobić mając roota i modyfikujac aplikacje.
mrosi Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 40 minut temu, king300000 napisał: Witam. Czy jest jakiś sposób na poprawne działanie systemowej aplikacji pogody? Chodzi mi o lokalizacje, są one po angielsku i nie ma wszystkich miejsc. Zauważyłem że apka czerpie dane z angielskiego accuweather i moje pytanie brzmi czy nie można by zmienić serwera na polski bo tam cała Polska oczywiście jest dostępna ( sprawdzałem w przeglądarce zmieniając w URL z en na pl.). Może dałoby się to zrobić mając roota i modyfikujac aplikacje. Zmień system na porządny, to będziesz miał pogodę po polsku.
king300000 Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Opublikowano 29 Lipca 2016 Mam pogodę po polsku, pozatym mam miui polska 6.7.21. Problem jest z lokalizacją bo np: Warszawe mam jako Warsaw a wsi np: Obryte w ogóle nie ma. Z tego co patrzyłem to problem tkwi w danych jakie apka ściąga z accu eng. Chciałbym o ile się da zmodyfikować ta apke żeby ściągala dane z accu pl bo tam wszystko jest (pisałem to powyżej).
Rekomendowane odpowiedzi