Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest jakiś sposób na poprawne działanie systemowej aplikacji pogody? Chodzi mi o lokalizacje, są one po angielsku i nie ma wszystkich miejsc. Zauważyłem że apka czerpie dane z angielskiego accuweather i moje pytanie brzmi czy nie można by zmienić serwera na polski bo tam cała Polska oczywiście jest dostępna ( sprawdzałem w przeglądarce zmieniając w URL z en na pl.). Może dałoby się to zrobić mając roota i modyfikujac aplikacje. 

Opublikowano
40 minut temu, king300000 napisał:

Witam. Czy jest jakiś sposób na poprawne działanie systemowej aplikacji pogody? Chodzi mi o lokalizacje, są one po angielsku i nie ma wszystkich miejsc. Zauważyłem że apka czerpie dane z angielskiego accuweather i moje pytanie brzmi czy nie można by zmienić serwera na polski bo tam cała Polska oczywiście jest dostępna ( sprawdzałem w przeglądarce zmieniając w URL z en na pl.). Może dałoby się to zrobić mając roota i modyfikujac aplikacje. 

Zmień system na porządny, to będziesz miał pogodę po polsku.

Opublikowano

Mam pogodę po polsku, pozatym mam miui polska 6.7.21. Problem jest z lokalizacją bo np: Warszawe mam jako Warsaw a wsi np: Obryte w ogóle nie ma. Z tego co patrzyłem to problem tkwi w danych jakie apka ściąga z accu eng. Chciałbym o ile się da zmodyfikować ta apke żeby ściągala dane z accu pl bo tam wszystko jest (pisałem to powyżej). Screenshot_2016-07-29-17-50-09-914_com.miui.weather2.png

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...