AizDizD Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam, mam problem w rmn3 z GPS. Wydaje mi sie, że kiedyś działał dokładniej, a obecnie mam przesunięcie o ok 250m. W ustawieniach mam ustawiona najdokladniejsza lokalizację z gsm, gps i wifi, a mimo to nie działa poprawnie. Proszę o jakieś sugestie, gdzie tego szukac, będę wdzięczny za każdą pomoc. Pozdrawiam
situ Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 6 godzin temu, AizDizD napisał: Witam, mam problem w rmn3 z GPS. Wydaje mi sie, że kiedyś działał dokładniej, a obecnie mam przesunięcie o ok 250m. W ustawieniach mam ustawiona najdokladniejsza lokalizację z gsm, gps i wifi, a mimo to nie działa poprawnie. Proszę o jakieś sugestie, gdzie tego szukac, będę wdzięczny za każdą pomoc. Pozdrawiam Sugestia jest taka ze mógłbyś podać trochę więcej informacji taką podstawą to jaki masz rom.
AizDizD Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 tak to wyglada 10 godzin temu, situ napisał: Sugestia jest taka ze mógłbyś podać trochę więcej informacji taką podstawą to jaki masz rom. 3 godziny temu, AizDizD napisał:
situ Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Wgraj jakiś rom MIui 7 od JDStara bo pewnie masz zablokowany bootloader.Powinno pomóc. Tego romu nie znam ale to pewnie coś wgrane przez sprzedawce nie do końca pewne. Edytowane 28 Lipca 2016 przez situ
Rekomendowane odpowiedzi