bastard79 Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Cześć, Nagle pojawił mi się dziwny problem z czujnikiem, otóż po naciśnieciu przycisku power pojawia sie ekran blokady, a po odblokowaniu pojawia się informacja że czujnik jest zasłoniety i zeby nacisnąć volume+ i back - po nacisnieciu działa normalnie, ale problem w tym ze musze to robić przy kazdym odblokowaniu. Poza tym gdy nawiąże połączenie głosowe wychodzące lub przychodzące ekran się wyłącza do czasu zakończenia połączenia. robiłem test i po właczeniu powerem gdy pojawia sie ekran blokady, to nie odblkokowuje tylko zasłaniam palcem czujnik i pojawia się informacja jak po odblokowaniu telefonu ze czujnik jest zasloniety, a wiec czujnik działa prawidłowo wobec czego zastanawiam się czy dzieciak mi nie wlaczyl p-rzypadkiem jakiejs opcji z czujniekiem albo coś, bo maluch naciskal wszystko jak popadnie, a do tego jeszcze obslinił głosnik - moze to tez ma jakiś wpływ ?? poradzcie co robić, gdzie szukac przyczyny ? czy to obstawiacie jakis problem softowy czy jednak hardware ? jest w miui w ogole gdzies opcja wyłaczenia czujnika ?
mrosi Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Nie zakładaj wielu takich samych tematów. Kolejnym razem poleci ostrzeżenie za spam.
mrosi Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi