Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam problem z ładowaniem tego telefonu w aucie

Mam wejście USB w schowku i ten telefon nie chce się z tego ładować, widać jakąś reakcję ale włącza się ładowanie i wyłącza - i tak cały czas.

Inne telefony się ładują. Czy jest możiliwe, że ta (raczej spora) bateria wymaga innego podłączenia?

Z góry dzięki za wszelką podpowiedź.

Opublikowano

Proponuję zakup ładowarki samochodowej, prawdopodobnie gniazdo USB podaje za małe napięcie, lub elektronika się "gryzie ". Też tak kiedyś miałem. Masz 3 opcje: zmiana telefonu, zmiana auta ;), zakup ładowarki. Ostatnia będzie najprzyjemniejsza dla portfela.

Wytapatalkowane z Mi 5

Opublikowano

Dzięki. Czy np inne telefony od xiaomi można ładowac przez USB w aucie? Zastanawiam się czy mam po prostu zmienić model.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Prawdopodobnie to wejście w samochodzie służy tylko do odtwarzania muzyki. Spotkałem sie z takim problemem w mitsubishi...czasem warto zajrzec do instrukcji:) Pozdrawiam

Edytowane przez 67Kuchar
Opublikowano
Dzięki. Czy np inne telefony od xiaomi można ładowac przez USB w aucie? Zastanawiam się czy mam po prostu zmienić model.

U mnie bez problemu ładuje telefon w samochodzie jaki by to niebył telefon, spróbuj na początek zmienić kabel.

Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...