dylon Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Ogłoszenie nieaktualne - telefon został sprzedany. Nazwa przedmiotu: xiaomi Mi5 3/32 GB Opis: Do sprzedania xiaomi Mi5 3 GB RAM / 32GB pamięci kolor biały W komplecie wszystko co przyszło + dodatkowa szybka + etui plastykowe białe. Kupiony przez ibuygou w czerwcu. Obecnie rom z miui.pl 6.7.14 (miui 8) Jedyny feler to lekkie wgniecenie przy klawiszach głośności nie wpływające na pracę telefonu (delikatny upadek z rąk na klucze na biurku ). Cena: 1150zł Dla chętnych prześlę zdjęcia (napiszcie jakie ujęcia chcecie) Sprzedaję, bo jednak S7 bije na głowę mi5 Edytowane 27 Lipca 2016 przez dylon
dylon Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 Poniżej zdjęcia. Na jednym z nich uchwyciłem wgniecenie.
Elderbary Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi