Skocz do zawartości

Xiaomi Redmi Note 3 Pro problem z softem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

posiadam Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Oryginalnie był w wersji MIUI 7.1.9.0.0 global w wersji prawie PL. 

Był nie do końca spolszczony więc postanowiłem ściągnąć oprogramowanie poprzez MIPCsuite.

Aktualnie ściągnęła mi się global 7.3.8.0 lecz bez polskiego menu i bez sklepu Play.

Mam zablokowany BL a potrzebuję koniecznie mieć soft z językiem polskim .

Wysłałem już zgłoszenie w celu odblokowania BL lecz to pewnie trochę potrwa i nie wiadomo czy w ogóle dojdzie do skutku więc bardzo proszę o pomoc w jaki sposób przywrócić polską wersję językową oprogramowania.

Próbowałem już skorzystać z poradnika wgrania MIUI na zablokowany BL lecz takiego softu na forum nie widzę.

Bardzo proszę o info skąd pobrać i jak zainstalować polską wersję jęz.

Przytrzymując vol+ i włącznik wchodzi w tryb telefonu z kabelkiem natomiast vol- i włącznik w tryb fastboot.

Softy które już ściągałem nie dają się zainstalować.

Proszę o soft PL i instrukcję jak go wgrać.

Z góry dziękuję.

Opublikowano
1 godzinę temu, bmwwyspa napisał:

Witam,

posiadam Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Oryginalnie był w wersji MIUI 7.1.9.0.0 global w wersji prawie PL. 

Był nie do końca spolszczony więc postanowiłem ściągnąć oprogramowanie poprzez MIPCsuite.

Aktualnie ściągnęła mi się global 7.3.8.0 lecz bez polskiego menu i bez sklepu Play.

Mam zablokowany BL a potrzebuję koniecznie mieć soft z językiem polskim .

Wysłałem już zgłoszenie w celu odblokowania BL lecz to pewnie trochę potrwa i nie wiadomo czy w ogóle dojdzie do skutku więc bardzo proszę o pomoc w jaki sposób przywrócić polską wersję językową oprogramowania.

Próbowałem już skorzystać z poradnika wgrania MIUI na zablokowany BL lecz takiego softu na forum nie widzę.

Bardzo proszę o info skąd pobrać i jak zainstalować polską wersję jęz.

Przytrzymując vol+ i włącznik wchodzi w tryb telefonu z kabelkiem natomiast vol- i włącznik w tryb fastboot.

Softy które już ściągałem nie dają się zainstalować.

Proszę o soft PL i instrukcję jak go wgrać.

Z góry dziękuję.

Zamiast zakładać nowy temat, przeszukaj Forum, a znajdziesz wszystko czego potrzebujesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...