lxkn Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam wszystkich, otóż mam problem tego typu, że dziś podczas gdy próbowałem uaktualnić mój Note 3 do Xiamoeu najnowszego telefon wpadł w bootloop i od tamtej pory(mineły jakoś 3h) nie jestem w stanie nic zrobić, wyczytałem na różnych zagranicznych forach, że aby wgrać system od nowa na chiński trzeba wejść w tryb EDL, w który w żaden sposób który wyszukałem w internecie nie mogę wejść, potrzebuję pilnie pomocy, mam nadzieję, że jest tu ktoś kto się zna na tym Jest ktoś w stanie pomóc?
Tomaszek1999 Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Przed chwilą, lxkn napisał: Witam wszystkich, otóż mam problem tego typu, że dziś podczas gdy próbowałem uaktualnić mój Note 3 do Xiamoeu najnowszego telefon wpadł w bootloop i od tamtej pory(mineły jakoś 3h) nie jestem w stanie nic zrobić, wyczytałem na różnych zagranicznych forach, że aby wgrać system od nowa na chiński trzeba wejść w tryb EDL, w który w żaden sposób który wyszukałem w internecie nie mogę wejść, potrzebuję pilnie pomocy, mam nadzieję, że jest tu ktoś kto się zna na tym Jest ktoś w stanie pomóc? Masz odblokowany bootloader? Masz dostęp do twrp? Masz dostęp do fastboota? Jaki dokładnie plik wgrywałeś?
lxkn Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Już wszystko mówię: -odblokowany bootloader: nie -twrp: nie -fastboot: tak -plik, który wgrałem: xiaomi.eu_multi_HMNote3_6.6.30_v8-5.0_repack.FT.JDStar.pl Wgrałem to na MIUIPolska rom bez usuwania userdata stąd myślę, że ten bootloop jest.. Edytowane 14 Lipca 2016 przez lxkn
lxkn Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 Nadal nic, dowiedziałem się właśnie, że nawet gdy zostanie mi odblokowany bootloader to nic nie będę mógł zrobić, jest ktoś w stanie, kto ma ten telefon Redmi Note 3 MTK powiedzieć jak włączyć ten tryp EDL?
situ Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Wgraj ponownie przez flash toola rom tylko zaznacz userdata i odznaczony proleader.
lxkn Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 Czyli co mam wejść do fastboota i sprobowac flash toolem? Jak tak robiłem to błąd mi wywalało
situ Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 1 godzinę temu, lxkn napisał: Już wszystko mówię: -odblokowany bootloader: nie -twrp: nie -fastboot: tak -plik, który wgrałem: xiaomi.eu_multi_HMNote3_6.6.30_v8-5.0_repack.FT.JDStar.pl Wgrałem to na MIUIPolska rom bez usuwania userdata stąd myślę, że ten bootloop jest.. A jak to wgrałeś? Na pewno nie w trybie fastboot.
lxkn Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Podłączyłem do pc i download, teraz to robię i nie pobiera mi romu Potrzebuje pomocy najlepiej na skypie gdy ktoś mi wytłumaczy jak to zrobić, ale zbyt wiele ludzi nie czyta tego forum na moje nieszczęście :D.. Edytowane 14 Lipca 2016 przez lxkn
situ Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Przed chwilą, lxkn napisał: Podłączyłem do pc i download To zrób to samo podłączając wyłączony telefon. Poczytaj trochę o wgrywaniu romu na zablokowany booloader . Jak się nie czyta to później wychodzą taki skutki.
lxkn Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 temat rozwiązany, zainstalowałem sterowniki, nagle zadziałało, do zamknięcia
mrosi Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi