lxkn Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam wszystkich, otóż mam problem tego typu, że dziś podczas gdy próbowałem uaktualnić mój Note 3 do Xiamoeu najnowszego telefon wpadł w bootloop i od tamtej pory(mineły jakoś 3h) nie jestem w stanie nic zrobić, wyczytałem na różnych zagranicznych forach, że aby wgrać system od nowa na chiński trzeba wejść w tryb EDL, w który w żaden sposób który wyszukałem w internecie nie mogę wejść, potrzebuję pilnie pomocy, mam nadzieję, że jest tu ktoś kto się zna na tym
mrosi Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 3 godziny temu, lxkn napisał: Witam wszystkich, otóż mam problem tego typu, że dziś podczas gdy próbowałem uaktualnić mój Note 3 do Xiamoeu najnowszego telefon wpadł w bootloop i od tamtej pory(mineły jakoś 3h) nie jestem w stanie nic zrobić, wyczytałem na różnych zagranicznych forach, że aby wgrać system od nowa na chiński trzeba wejść w tryb EDL, w który w żaden sposób który wyszukałem w internecie nie mogę wejść, potrzebuję pilnie pomocy, mam nadzieję, że jest tu ktoś kto się zna na tym Po treści wpisu widzę, że nawet nie pofatygowałeś się, żeby przeszukać Forum. Mylę się...? Chyba nie, bo gdybyś przejrzał kilka wątków, znalazłbyś taki, który pokazuje instrukcyjnie, jak wprowadzić telefon w tryb "download"... http://en.miui.com/thread-290959-1-1.html
lxkn Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 tak próbowałem w ten sposób i dowiedziałem się już, że mój telefon nie posiada trybu EDL, także po prostu nadal nie wiem co zrobić aby wgrać jakiś chiński czy miuipolska od nowa
Rekomendowane odpowiedzi