Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, otóż mam problem tego typu, że dziś podczas gdy próbowałem uaktualnić mój Note 3 do Xiamoeu najnowszego telefon wpadł w bootloop i od tamtej pory(mineły jakoś 3h) nie jestem w stanie nic zrobić, wyczytałem na różnych zagranicznych forach, że aby wgrać system od nowa na chiński trzeba wejść w tryb EDL, w który w żaden sposób który wyszukałem w internecie nie mogę wejść, potrzebuję pilnie pomocy, mam nadzieję, że jest tu ktoś kto się zna na tym :D

Opublikowano
3 godziny temu, lxkn napisał:

Witam wszystkich, otóż mam problem tego typu, że dziś podczas gdy próbowałem uaktualnić mój Note 3 do Xiamoeu najnowszego telefon wpadł w bootloop i od tamtej pory(mineły jakoś 3h) nie jestem w stanie nic zrobić, wyczytałem na różnych zagranicznych forach, że aby wgrać system od nowa na chiński trzeba wejść w tryb EDL, w który w żaden sposób który wyszukałem w internecie nie mogę wejść, potrzebuję pilnie pomocy, mam nadzieję, że jest tu ktoś kto się zna na tym :D

Po treści wpisu widzę, że nawet nie pofatygowałeś się, żeby przeszukać Forum. Mylę się...? Chyba nie, bo gdybyś przejrzał kilka wątków, znalazłbyś taki, który pokazuje instrukcyjnie, jak wprowadzić telefon w tryb "download"...

http://en.miui.com/thread-290959-1-1.html

Opublikowano

tak próbowałem w ten sposób i dowiedziałem się już, że mój telefon nie posiada trybu EDL, także po prostu nadal nie wiem co zrobić aby wgrać jakiś chiński czy miuipolska od nowa

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...