Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule jest jakaś opcja poradzić sobie z tym? Potrzebuję jakiegoś programu, aby zarządzać plikami na telefonie, bo podczas kopiowania zmieniają się nazwy albumów itp. Zrobię to jeszcze w czymś innym niż Mi Suite?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Nezumi napisał:

Podepnij jako MTP i problem z głowy, nazwy plików i np zdjęć sobie pozmieniasz bez problemu...

Najprostszy sposób, ale gdy tak wrzucam dajmy na to kilka albumów jednego artysty, to odtwarzacz wrzuca wszystko do jednego folderu w zakładce albumy. Poza tym nie widzi okładek, więc może w Mi Suite udałoby się to jakoś ogarnąć. Okładek nie widać tylko w zakładkach albumy/wykonawcy/utwory, natomiast na ekranie blokady lub gdy player po prostu gra je widać, to jakaś wada odtwarzacza, czy tylko ja mam coś nie tak?

Edytowane przez Thiv
Opublikowano
47 minut temu, Thiv napisał:

Najprostszy sposób, ale gdy tak wrzucam dajmy na to kilka albumów jednego artysty, to odtwarzacz wrzuca wszystko do jednego folderu w zakładce albumy. Poza tym nie widzi okładek, więc może w Mi Suite udałoby się to jakoś ogarnąć. Okładek nie widać tylko w zakładkach albumy/wykonawcy/utwory, natomiast na ekranie blokady lub gdy player po prostu gra je widać, to jakaś wada odtwarzacza, czy tylko ja mam coś nie tak?

Nie ogarniesz tego przez MiPc, bo to kwestia aplikacji.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...