davidchoodek Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Mam taki o to problem, podczas rozmów rozmówce słabo mnie słyszy, nawet jesli rozmawiam z nim w cichym otoczeniu. Czego może byc tego przyczyną? Moja wersja oprgramowania to 6.1.14 by xiaomi.eu . Ewentualnie czy jest to usterka softwarowa czy wymaga ingerencji w strukturę telefonu? Z góry dziękuje za odpowiedź.
situ Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) 7 godzin temu, davidchoodek napisał: Mam taki o to problem, podczas rozmów rozmówce słabo mnie słyszy, nawet jesli rozmawiam z nim w cichym otoczeniu. Czego może byc tego przyczyną? Moja wersja oprgramowania to 6.1.14 by xiaomi.eu . Ewentualnie czy jest to usterka softwarowa czy wymaga ingerencji w strukturę telefonu? Z góry dziękuje za odpowiedź. Ja proponuje na początek zaktualizować rom bo ten jest stary,albo chociaż przywrócenie ustawień fabrycznych. I ewentualnie wtedy dowiesz się więcej,bo z tego co widzę to nawet nie próbowałeś zmiany romu od zakupu. Raczej ciężko wywróżyć czy to wina telefonu czy romu. Edytowane 12 Lipca 2016 przez situ
kotlokol Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) sprawdz czy nie zatykasz palcem mikrofonu, ja po przesiadce z innego fona musialem zmienic ten nawyk bo lubilem tak jakby podtrzymywac telefon od spodu a rn3 ma w tym miejscu akurat mic Edytowane 12 Lipca 2016 przez kotlokol
davidchoodek Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 Dnia 12.07.2016 o 16:07, situ napisał: Ja proponuje na początek zaktualizować rom bo ten jest stary,albo chociaż przywrócenie ustawień fabrycznych. I ewentualnie wtedy dowiesz się więcej,bo z tego co widzę to nawet nie próbowałeś zmiany romu od zakupu. Raczej ciężko wywróżyć czy to wina telefonu czy romu. Problem jest taki, że gdy wchodze w systemowy updater (czy jak to tam sie nazywa ) i chcę zaktualizowac telefon, to okej, telefon się resetuje ale po włączeniu wyskakuje komunkat, że instalacja nieudana, ze nie udało się pobrac aktualizacji. Co może być tego przyczyną?
situ Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Masz śmieciowy rom wgrany przez sprzedawce,poradniki i instrukcje masz na forum. Aktualizacje wgrywasz albo przez TWRP lub szukasz romu na zablokowany bootloader. Wgrywasz odpowiednim sposobem do twojego telefonu czyli MTK przez sp flash toola
radek_kali Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Chciałbym podłączyć sie do tematu. Również mam problem z tym, że słabo mnie rozmówca słyszy. Mam MI4LTE-CU 4.4.4 KTU84P MIUI7 5.10.22 Pogrzebalem na forum i zmieniłem ustawienia Voice i mam "true" w pliku. Możecie coś doradzić? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi