Gość [email protected] Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Witam. Dzisiaj dotarł do mnie "Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime 3GB RAM 32GB ROM" Niestety nie ma języka polskiego. Jak wgrać język polski?
piotr469 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Przecież o tym jest praktycznie całe forum. Nawet okiem nie rzuciłeś, tylko od razu temat zakładasz. Zero wysiłku. Wysłane z mojego FreeTAB 7001 HD IC przy użyciu Tapatalka
Gość [email protected] Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Widziałem, ale jest tyle wersji softu, że nie wiem który wgrać Czy mam postępować wg. tej instrukcji: Czy jakaś inna będzie lepsza dla tego modelu?
primek Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 @[email protected] W tym telefonie nie wejdziesz w sposób opisany w tym poradniku w tryb Download. Jak ogarniasz instrukcje po angielsku masz ten temat: Interesują cię poradniki nr 1 i nr 3. Wgraj sobie oficjalny rom global stable, jest praktycznie w pełni spolszczony.
luki! Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi