Jull Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam, Zaktualizowalam wczoraj do najnowszego miui 8 ale jednak nie jest to. Chciałabym wrócić do miui 7. Czytałam gdzieś że trzeba zrobić wipe cache, czy coś jeszcze poza tym? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Tomaszek1999 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 1 minutę temu, Jull napisał: Witam, Zaktualizowalam wczoraj do najnowszego miui 8 ale jednak nie jest to. Chciałabym wrócić do miui 7. Czytałam gdzieś że trzeba zrobić wipe cache, czy coś jeszcze poza tym? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Trzeba zrobić pełnego wipe'a z tego co wiem.
Jull Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 Tego się obawiałam. Cóż, dam sobie spokój. Dziękuję. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Tomaszek1999 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 1 minutę temu, Jull napisał: Tego się obawiałam. Cóż, dam sobie spokój. Dziękuję. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Zawsze możesz przywrócić dane z chmury xiaomi albo np. titanium backup.
Nezumi Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi