B4zZinGa Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witajcie zawodowcy, od paru miesięcy przeglądam to forum w nadziei na znalezienie sposobu by zaktualizować mój telefon - Redmi Note 3, 99% na mediateku. Telefon kupiłem na sklepxiaomi.pl, z 5 miesięcy temu (jakoś tak) mam wgrany MIUI 7 by xiaomi.eu 6.1.14(rozwojowa) - taki soft był już na telefonie, gdy go kupiłem. A wiec do rzeczy. Właśnie odblokowałem bootloadera(z pomocą oficjalnego programu xiaomi). Jednak nie jestem pewien z którego poradnika powinienem skorzystać by z aktualizować soft. A może z jakichś powodów nie powinienem tego robić? Dlaczego chcę to zrobić? 1. NIe wytrzymuję z folderami w których są proponowane appsy, i mi blokują moje ikonki. 2. Właśnie zakupiłem mi band 2(jutro przyjdzie). Więc jak już się bawić telefonem to stwierdziłem że zrobię wszystko od razu 3. Błąd podczas aktualizacji (używając updatera) i fakt że jestem notorycznie o niej informowany działa mi na nerwy. Pomocy.
Tomaszek1999 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jak masz odblokowany bootloader to najgorsze masz za sobą. Na stronie miuipolska są poradniki do instalacji, według nich powinieneś spokojnie sobie poradzić. Powodzenia 1
XiaomiFan Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Trzeba robić backup przed aktualizacja?
Tomaszek1999 Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Ustawienia > informacje o telefonie Sent from Redmi Note 2 Prime
Nezumi Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi