withapain Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam Serdecznie, Od 2 miesięcy mam zakupiony przez Technos-Online telefon Xiaomi Mi4. Dzisiaj rano zacząłem mieć problem z wyskakującym błędem "proces android.media.process został zatrzymany" oraz "aplikacja pobrane została zatrzymana". Próbowałem czyścić dane aplikacji pobrane, menedżer mediów, sklep google play, ale bez sukcesu. Zrobiłem powrót do ustawień fabrycznych systemu z nadzieją że to pomoże. Niestety błąd wciąż występuje, i to do tego w momencie konfigurowania systemu miui - jego występowanie powoduje brak możliwości wyboru motywu telefonu, przez co nie mogę się już dostać do niego. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc
withapain Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2016 Przy konfiguracji początkowej jest to system miui 7, ale nie wiem czy to o to chodzi (?)
St-Bziku Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ustawienia -> informacje o telefonie. tam będziesz miał dokładniej.
Nezumi Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi