Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od pewnego czasu w moim rdm n3 nie działa mikrofon gdy odbieram rozmowy, rozmówca nie słyszy nic, po takiej rozmowie oddzwaniam i wszystko jest ok. Wnioskuje ze mikrofon jest ok i problem dotyczy softu. Może ktoś miał podobny problem?

Opublikowano
1 godzinę temu, Watcher napisał:

Witam,

od pewnego czasu w moim rdm n3 nie działa mikrofon gdy odbieram rozmowy, rozmówca nie słyszy nic, po takiej rozmowie oddzwaniam i wszystko jest ok. Wnioskuje ze mikrofon jest ok i problem dotyczy softu. Może ktoś miał podobny problem?

Wejdź w testowanie sprzętu *#*#MIUI#*#* (*#*#6484#*#*)i sprawdź sobie call test.

Opublikowano (edytowane)

Musisz spróbować wgrać inny rom przypuszczam ze masz coś śmieciowego.

Druga opcja zrobić wipe.

Jaki masz rom?

Edytowane przez situ
Opublikowano

w sumie od początku mam to samo oprogramowanie, to co napisales nakierowało mnie na wykonanie najprostszej czynności - restart telefonu w zasadzie zalatwil sprawę. nie restartowalem go już nie pamiętam od kiedy :) dzięki za chęć pomocy mam wersje 6.3.3 Miui Polska - watek do zamkniecia :)

Opublikowano

Witam! Mam problem odnośnie mikrofonu do rozmów. Rozmówcę słyszę, jednakże on mnie w ogóle nie słyszy, kompletnie. Czy macie jakieś rozwiązanie tego problemu? Czy telefon nadaje się tylko i wyłącznie na gwarancje? Pozdrawiam

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...