Watcher Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Witam, od pewnego czasu w moim rdm n3 nie działa mikrofon gdy odbieram rozmowy, rozmówca nie słyszy nic, po takiej rozmowie oddzwaniam i wszystko jest ok. Wnioskuje ze mikrofon jest ok i problem dotyczy softu. Może ktoś miał podobny problem?
situ Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 1 godzinę temu, Watcher napisał: Witam, od pewnego czasu w moim rdm n3 nie działa mikrofon gdy odbieram rozmowy, rozmówca nie słyszy nic, po takiej rozmowie oddzwaniam i wszystko jest ok. Wnioskuje ze mikrofon jest ok i problem dotyczy softu. Może ktoś miał podobny problem? Wejdź w testowanie sprzętu *#*#MIUI#*#* (*#*#6484#*#*)i sprawdź sobie call test.
Watcher Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2016 wynik pass - wg mnie nie mogl być inny, jeżeli ja inicjuje rozmowy to rozmowca mnie słyszy.
situ Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Musisz spróbować wgrać inny rom przypuszczam ze masz coś śmieciowego. Druga opcja zrobić wipe. Jaki masz rom? Edytowane 26 Czerwca 2016 przez situ
Watcher Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2016 w sumie od początku mam to samo oprogramowanie, to co napisales nakierowało mnie na wykonanie najprostszej czynności - restart telefonu w zasadzie zalatwil sprawę. nie restartowalem go już nie pamiętam od kiedy dzięki za chęć pomocy mam wersje 6.3.3 Miui Polska - watek do zamkniecia
situ Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Masz dość stary rom pomyśl o zmianie. Edytowane 26 Czerwca 2016 przez situ
Frycuu Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Witam! Mam problem odnośnie mikrofonu do rozmów. Rozmówcę słyszę, jednakże on mnie w ogóle nie słyszy, kompletnie. Czy macie jakieś rozwiązanie tego problemu? Czy telefon nadaje się tylko i wyłącznie na gwarancje? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi