XiaomiFan Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam, mam problem z aktualizacją muiu polska. Wersja 6.1. 29 i proboje z poziomu telefonu zaktualizować soft, wyskakuje że poszło coś nie tak. Bootloadera raczej nie mam odlokowanego. Muszę zaktualizować raczej komputer, a wcześniej odblokować Bootloadera? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
situ Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jak nie masz odblokowanego bootloadera to aktualizacje miui Polska/Eu wgrasz jedynie przez flashtoola. Komputera nie musisz aktualizować .
XiaomiFan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 Bootloadera odblokowuje przez stronę? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
zielonyBB Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Bootloadera odblokowuje przez stronę? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka No na pewno nie. Czytałeś poradnik o odblokowywaniu bootloader'a ? Wysłane z MI5
XiaomiFan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 No na pewno nie. Czytałeś poradnik o odblokowywaniu bootloader'a ? Wysłane z MI5 Różne poradniki czytałem i do końca nie jest mi jasne, możesz podać link? To do czego jest ta strona, na której można zrobić unlock urządzenia? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
zielonyBB Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Różne poradniki czytałem i do końca nie jest mi jasne, możesz podać link? To do czego jest ta strona, na której można zrobić unlock urządzenia? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Ten: http://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/9218-Odblokowywanie-bootloadera-w-urządzeniach-Xiaomi---PORADNIK i jak przeczytasz to zadawaj sensowne pytania. Wysłane z MI5
mrosi Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi