Onex Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam zamierzam gdzieś za miesiąc albo 2 kupić redmi note 2. Czy telefon nagrywa w 4k? Czy ktoś mógłby mi podać wersje systemu który by był po polsku i działał 100 procentowo z xposed? Bardzo zależy mi na snapprefs.
xxmati96xx Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 1 godzinę temu, Onex napisał: Witam zamierzam gdzieś za miesiąc albo 2 kupić redmi note 2. Czy telefon nagrywa w 4k? Czy ktoś mógłby mi podać wersje systemu który by był po polsku i działał 100 procentowo z xposed? Bardzo zależy mi na snapprefs. Nie nagrywa w 4k. I czy tak trudno to sprawdzić w specyfikacji. Co do drugiego pytania to nie wiem bo nie używam.
Onex Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 1 godzinę temu, xxmati96xx napisał: Nie nagrywa w 4k. I czy tak trudno to sprawdzić w specyfikacji. Co do drugiego pytania to nie wiem bo nie używam. Specyfikacje sprawdzałem, ale większość telefonów z aparatem 13 megapikseli nagrywa w 4k więc myślałem że ktoś tego nie dopisał. W każdym razie dzięki.
Nezumi Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi