assassin Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Wersja MIUI: MIUI 8 6.6.17 Posiadany smartfon: Mi4c Opis znalezionego BłęduGdy wchodzę w aparat, następnie w "tryby" i wybieram "ręczne" aplikacja się wyłącza. To samo gdy wybieram "poziomica". Brakuje również filtrów
Dario Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Wersja MIUI: MIUI 8 6.6.17 Posiadany smartfon: Mi4c Opis znalezionego Błędu Gdy wchodzę w aparat, następnie w "tryby" i wybieram "ręczne" aplikacja się wyłącza. To samo gdy wybieram "poziomica". Brakuje również filtrów Filtry są, jak wejdziesz w edycję zdjęcia, możesz wybrać filtr. Poziomica faktycznie wywala aplikację. Pozdr Wysłane z mojego Mi-4c
Dario Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 No nie do końca. Opcja filtrów znika od razu po uruchomieniu aparatu. Przyjrzyj się w lewym, dolnym rogu wizjera Nie zauważyłem, a na razie nie sprawdzę bo wróciłem do 7. Jak dla mnie telefon za bardzo się grzał. Pozdr Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi