Skocz do zawartości
  • 0

Jak odzyskać zdjęcia i filmy skasowane automatycznie po synchronizacji z chmurą ?

Pytanie

Opublikowano

Jak odzyskać zdjęcia i filmy skasowane automatycznie po synchronizacji z mi chmurą? Nie mogłam wyłączyć synchronizacji. Ciągle umieszczało mi zdjęcia z galerii w mi chmurze. Skasowałam je w chmurze i usunęłam tam z kosza, następnie patrzę a w telefonie też ich nie ma. Czy mogę je jakoś odzyskać? Błagam o pomoc. To zdjęcia dzieci z ważnych chwil w ich życiu.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ostatnia deska ratunku to właśnie kosz. Jak z kosza usunięte to już koniec. Oczywiście można jeszcze zdjęcia odzyskać z pamięci telefonu więc jak ci bardzo zależy to skorzystaj z firmy która się w tym specjalizuje np. Datalab.pl tylko wtedy wyłącz telefon i go na razie nie używaj bo im więcej będziesz na nim zapisywać nowych rzeczy tym trudniej odzyskać starsze pliki

Wysłane z mojego Mi-4c

• 0
Opublikowano (edytowane)

teoretycznie po usunięciu tylko z chmury nie powinno ich wywalić z telefonu. Robiłem tak wielokrotnie i nigdy nie wywaliło zdjęć lokalnych.

Podłącz telefon pod kompa w trybie MTP i sprawdź dobrze katalog DCIM na pamięci telefonu.
Może w galerii coś Ci nie odświeżyło, albo masz ją przełączoną w jakiś sposób na przeglądanie chmury.

Jeżeli tam będzie pusto to tak jak kolega wyżej, odzyskiwanie danych.

Edytowane przez lg4xhd
  • 0
Opublikowano

Cześć,

Podepnę się pod temat, wczoraj żona skasowała omyłkowo zdjęcia z telefonu i oczywiści zsynchronizowało się z chmurą i zdjęcia trafiły do kosza, więc poprzez stronę www odzyskałem zdjęcia, ale że było ich ponad 2 GB, to na stronie nie wszystkie się ładują, a w telefonie mam wszystkie miniaturki, ale jak klikne w zdjęcie to pojawia się komunikat na zdjęciu pobieranie miniatury 0% i tak sobie stoi i nic sie nie dzieje, dodam że zdjęcie jest bardzo kiepskiej jakości.

Dlaczego tak się dzieje ? od wczoram klikam synchronizacje ale chyba nic się nie dzieje, próbowałem za pomocą ich aplikacji, ale tylko instalator jest po angielsku reszta to krzaki i boje się używać żeby nie usunąć tych zdjęć, bo teoretycznie zdjęcia są wszystkie przywrócone, ale nie wszystkie się wyświetlają, na stronie jak się wyświetli to niby w pełnej rozdzielczości, na telefonie tylko miniaturki i pikseloza, chmura pokazuje że wszystko zostało zsynchronizowane ?

Proszę o pomoc, jak odzyskać te zdjęcia w pełnej rozdzielczości ? ewentualnie jak wymusić od nowa synchronizację?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...