Mariuszes Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam od jakiegos czasu w sumie chyba od tej ostatniej dostepnej aktualizacji problem mam z przegladarka \ Strony wczytuja sie bardzo wolno okolo 15 sek ... na iinnych przegladarkcach tego nie ma normalnie okolo 2 sekund laduje sie strona .. Chrome opera i firefox dziala noormalnie czyli z 3 do 4 razy szybciej Nie chce przenosic sie na inna przegladarke bo mam tu wiele zakladek- to glowny powod - z ktorych korzystam <choc jest to troche niewygodne bo brakuje paru udogodnien jak - otworz wszytkie zakladki - czy otworz folder zakladek lub podczas dodawania najpierw sie dodaje do wsxzytkich a potem dopiero istnieje opcja edycji jej czyli przezucenia do inengo folderu jesyt jeszce kilka minusow tej przegladarki ale na ta chwile nie o to chodzi mimo tych paru minusow byla to dla mnie jedna z lepszych przegladarek jakies podpowiedzi ? co moze byc przyczyna powolnego dzialania ? a moze w tym problem lezy w masie zakladek? okolo 50 jest wszytkich razem z folderami iich zawartoscia wszytkie dane zostaly zresetowane czyli cache formularze i cala reszta w tym menu wystepujaca nic to nie daje jednak a moze zna ktos sposob na przeniesienie zakladek do innej przegladarki za pomoca jakiegos pliku kopii zapasowej czy jeszce moze innej mozliwosci byule nie recznie bo to sie mija z celem ?
Rekomendowane odpowiedzi