wisnia101 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Niby banalne pytanie. Przymierzam się do nowego telefonu, przesiadam sie z RN2 i myślałem o RN3, ale coś mnie chyba ominęło. Co to jest ta wersja PRO?? Ktora brac?? Edytowane 11 Czerwca 2016 przez wisnia101
redkontakt Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ominęła cię nauka czytania ze zrozumieniem. I pewnie bana masz na Google 1
wisnia101 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 nie pomyślałem sobie ze oprócz suchej wiedzy o innym procesorze , aparacie i baterii dowiem sie cos ciekawego od was.
redkontakt Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 I jakbyś chciał to dowiedziałbyś się bardzo dużo, bo telefon ma cały osobny dział na forum ale ciężko jest coś znaleźć samemu i poczytać, najłatwiej śmiecić kolejnym bzdurnym wątkiem i liczyć, że wszystko podadzą po raz setny na tacy.
wisnia101 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 W sumie to chyba trudniej napisac dwa zdania swojej opinii lub pokazac po raz setny gdzie mozna znalesc wiecej wiedzy na temat tego teefonu... ale nie, lepiej napisac mi zebym sie wypchal?? jak to cie meczy to moze nie odpisuj bedzie latwiej i bez zasmiecanie forum .
redkontakt Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Tylko potwierdzasz moja opinię na temat tego że jesteś mało rozgarnięty i roszczeniowy ale to Twoj problem.
wisnia101 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 Rozumie twoje polozenie ludzi wszystko wiedzacych, ale moglybs zrozumiec i moje, niektorzy nie maja tak duzo wolnego czasu a mimo to chcieli by dolaczyc do rodziny urzytkownikow Xiaomi.
redkontakt Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Po to podałem ci ze istnieje cały dział na forum dotyczący telefonu, który cię interesuje i tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Nie nasz czasu to wynajmij sobie kogoś kto za ciebie to przeczyta i później ci opowie. Jak dla mnie ten wątek jest do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi