DoNaTeLo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Witam was jako że jest to mój pierwszy post. Posiadam aktualnie LG G3 w wersji 2/16 GB I zastanawiam się nad jednym z ww. smartfonów. Interesuje mnie duża wydajność, płynność działania w codziennym użytkowaniu oraz dobra bateria gdyż dość aktywnie korzystam z smartfona. Wcześniej interesowałem się zakupem note 3 ale skoro można mieć w tej samej cenie wydajniejszy smartfon z większą baterią to dlaczego nie spróbować ? Prosiłbym was o porównanie tych telefonów i ewentualne opinie osób które miały z nimi styczność. Pozdrawiam. DoNaTeLo PS. W jakim sklepie najlepiej kupić aby telefon nie płynął miesiąc z chin ? myślałem o xiaomi.com.pl ale nie mają dobrych opinii na forum. Edytowane 8 Czerwca 2016 przez DoNaTeLo
0 DoNaTeLo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Gram i robię sporo zdjęć słucham muzyki i oglądam filmy. Jak pisałem aktywnie korzystam z możliwości smartfona. Twoją listę czytać od prawej czy od lewej? ;D Dodam że najbardziej zainteresował mnie redmi Note 3 pro.
0 rubson Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Gram i robię sporo zdjęć słucham muzyki i oglądam filmy. Jak pisałem aktywnie korzystam z możliwości smartfona. Twoją listę czytać od prawej czy od lewej? ;D Dodam że najbardziej zainteresował mnie redmi Note 3 pro. Zobacz na ibuygou.com Redmi Note 3 Pro 3/32 z kuponem IBYRMNT3PROPL na 35$! telefon wyjdzie z 222$ razem z kurierem DHL i gwarancją od Vatu, czyli oddadzą Ci koszty które ewentualnie poniesiesz na opłaty celne Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Pytanie
DoNaTeLo
Witam was jako że jest to mój pierwszy post.
Posiadam aktualnie LG G3 w wersji 2/16 GB I zastanawiam się nad jednym z ww. smartfonów.
Interesuje mnie duża wydajność, płynność działania w codziennym użytkowaniu oraz dobra bateria gdyż dość aktywnie korzystam z smartfona.
Wcześniej interesowałem się zakupem note 3 ale skoro można mieć w tej samej cenie wydajniejszy smartfon z większą baterią to dlaczego nie spróbować ?
Prosiłbym was o porównanie tych telefonów i ewentualne opinie osób które miały z nimi styczność.
Pozdrawiam.
DoNaTeLo
PS. W jakim sklepie najlepiej kupić aby telefon nie płynął miesiąc z chin ?
Edytowane przez DoNaTeLomyślałem o xiaomi.com.pl ale nie mają dobrych opinii na forum.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi