lukaszop Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam serdecznie. Chciałbym podpytać czy także macie problem z dużą ilością wybudzeń telefonu. Za co odpowiada wakelock MSDC Transfer Lock? Jak mogę się go pozbyć? Chciałbym także zmniejszyć ilość pozostałych wybudzeń. Jest to możliwe? Z góry dziękuję za pomoc.
lukaszop Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 Witam. Proszę o pomoc. Na każdym oprogramowaniu. które zainstaluję mam po kilkaset tysięcy wybudzeń tego wakelocka. MSDC Transfer Lock Macie także taką ilość wybudzeń? Jak się go pozbyć?
xxmati96xx Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 1 godzinę temu, lukaszop napisał: Witam. Proszę o pomoc. Na każdym oprogramowaniu. które zainstaluję mam po kilkaset tysięcy wybudzeń tego wakelocka. MSDC Transfer Lock Macie także taką ilość wybudzeń? Jak się go pozbyć? To widocznie jakaś apka ci to robi. Zrób na czysto i na razie nie instaluj nic i zaś zobaczsz
lukaszop Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 1 minutę temu, xxmati96xx napisał: To widocznie jakaś apka ci to robi. Zrób na czysto i na razie nie instaluj nic i zaś zobaczsz Dzięki za poradę. A jest jakaś aplikacja, dodatek xposed która pokazę mi jakie aplikację probują korzystać, skanować czy jest w telefonie karta SD?
Rekomendowane odpowiedzi