Hawzone Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Wersja MIUI: Defy MB525/MIUI 3.9.20 Jakim użytkownikiem jesteś? -- dopiero zainstalowałem MIUI Opis znalezionego błędu Błąd pojawia się przy instalacji po kliknięciu w choose zip from sdcard podczas instalacji najnowszej wersji MIUI na Motoroli Defy według poradnika: http://miuipolska.pl/instalacja-motorola-defy/. Błąd: E:Can't mount /dev/block/mmcblk0p1 (or /dev/block/mmcblk0) (No such file or directory) E:Can't mount /sdcard! Logcat Dodatkowe informacje Sprawdzałem już z inną kartą sd więc karta jest dobra. Próbowałem również formatować przez różne programy do formatowania kart SD ale również nie pomogło,
wiwaszka Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 też mam problem przy instalacji. niby wszystko jest ok, ale kiedy resetuję telefon to zamiast się włączyć wyświetla się napis sony i po chwili znika, żeby za kilka sekund znowu się pojawić i tak w kółko. Błagam pomóżcie. Nie mam pojęcia co zrobić żeby zadziałało.
Hawzone Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Problem rozwiązany... sidziałem kilka (kilkanaście) godzin na necie, zrobiłem sobie z androida 2.1 na android 2.2.2 (ale to chyba bez znaczenia) i zainstalowałem tego 2ndini recovery używając zamiast opcji Stable for CM-based roms opcji last version.
Rekomendowane odpowiedzi