Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

Zastanawiam się nad kupnem któregoś z tych modeli - głównie ze względu na czytnik linii i dobra baterię. Zastanawia mnie jednak różnica tych baterii. W Redmi 3 pro przeczytałem, że jest litowo-jonowa, natomiast w Note 3 pro litowo-polimerowa - choć pojemności sa mniej więcej takie same, tj. ~4000mah. Czy jest różnica w żywotności i wydajności? Bo różne opinie słyszałem na ten temat... Wiem, że trudno porównywać bo w Redmi 3 pro jest ekran 5, a w Note 3 pro 5,5 cala, ale może ktoś korzystał z obu telefonów i ma jakieś porównanie. Ja obecnie mam Redmi 3 2/16 i jestem zadowolony. Czy przeżucajac się np na Redmi 3 PRO telefon straci znaczniena żywotności baterii? W zasadzie dochodzi tylko czytnik linii + więcej RAM/ROM - jaki ma to wpływ na wydajność baterii? I czy ta sama bateria, tj. ~4000mah wytrzyma porównywalnie z ekranem 5 co 5,5 cala? Z góry dziękuję za odpowiedź...

Opublikowano

Ja mam od 3 tygodni rn3 pro (snapdragon) i muszę przyznać że bateria przy moim użytkowaniu (w porównaniu do mojego poprzedniego telefonu - s3 lte) jest epicka :-)

Wifi, bt, dane komórkowe, lokalizacja, synchronizacja, automatyczna jasność ekranu włączone od 7 rano do 23 (od 23 do 7 wszystko z automatu się wyłącza) i bateria trzyma mi 3-4 dni :-D

RN3PRO & Tapatalk

• Like 2
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...