MisioWilk Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Cześć jestem posiadaczem Xiaomi MINotePro i mam problem z wyłączeniem wibracji dotyku klawiatury podczas pisania smsów i wiadomośći na WhatsApp. W ustawieniach mam wszystko wyłączone aby wibracja nie działała ,a nie działa... Nie wiem Czy to normalne bo to mój pierwszy Xiaomi. Proszę o podpowiedź pozdrawiam i życzę miłego dnia:)
woonski Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 W ustawieniach klawiatury próbowałeś? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
MisioWilk Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 Tak. Próbowałem na wszelkie sposoby w ustawieniach "dzwięk i wibracje " mam wszystko wyłączone co do ustawień "język i klawiatura" to tam nie ma ustawień wibracyjnych
Tomek_Tcz Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Zmień klawiaturę na swiftkey i ustaw w nim wibracje małe lub wyłącz. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
MisioWilk Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Tak też zrobiłem, zainstalowałem apke i problem został rowiązany. Dziękuję bardzo za udzielenie odpowiedzi. Pozdrawiam i miłego dnia życzę Edytowane 28 Maja 2016 przez MisioWilk
mrosi Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi