xKeganx Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Jak w temacie szybciej robię niż myślę zrobiłem format dalvik i wszystko co było w menu recovery i pytanie jak odzyskać system? Próbowałem kopie w recovery robić i odzyskiwać ale po instalacji systemu dalej nie ma pomocy panowie! Da radę z poziomu telefonu bo nie posiadam kompa czy bez niego ani rusz? Telefon nowy na gwarancji jak bym zainstalował z miui polska rom eu gwarancję tracę? Edytowane 26 Maja 2016 przez xKeganx
Pitras Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Format dalvik i system ? Czy tylko dalvik ? Jeśli również system to bez kompa ani rusz... Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
xKeganx Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Opublikowano 26 Maja 2016 Ok zainstalował soft 6.5.19 sam miałem 6.5.5 czy ten co zainstalował jest nowszy? Nie stracę przez to gwarancji? A co jeśli chciałbym przywócić poprzedni system da radę czy już po ptakach?
Pitras Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 IMHO gwarancja pozostaje bez zmian, nie powinno być problemu z powrotem do poprzedniego softu. (ale to teoria 😃 😂 ) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
xxmati96xx Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 6 godzin temu, Pitras napisał: Format dalvik i system ? Czy tylko dalvik ? Jeśli również system to bez kompa ani rusz... Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka nawet jak się zrobi wipe system to da się zainstalować nowy system bez kompa
xKeganx Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Opublikowano 26 Maja 2016 Teraz wiem pierwszy raz instalowałem soft udało się że ściągnięty stąd softem w kilka minut jak nie patrzeć problem rozwiązany można rzec
Nezumi Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi