patrynio Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Witam, chciałem sobie sprawdzić rom cm13 na chwile i wedlug instrukcji wgralem recovery CM i wziąłem factory reset i teraz mam problem bo wymazało wszystkie pliki z telefonu, a ja nie mam na nim systemu... Do recovery normalnie wchodzi, do bootloadera wchodzi i jest napis "Fastboot" PC też wykrywa w menedżerze urządzeń ale nie mogę wejść w jego pamięć i wrzucić pliku z romem. Przez fastboota dam rade coś zrobić? Czego potrzebuje, jakieś sterowniki? Co mam zrobić? Inteligencją nie zaszalałem jak widać. Mam backup miui ale też na kompie a nie na telefonie :(((
schreder Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Wgrać przez fastboota. Jest poradnik na forum.
patrynio Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Opublikowano 23 Maja 2016 Dasz link? Nie mogę tego znaleźć. Szukałem różnych sterowników, ale cały czas są jakieś błędy.
Nezumi Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Wgraj TWRP to tak na start, potem wrzucasz już normalnie pliki na telefon i robisz instalację przez recovery z normalnej paczki aktualizacyjnej ze strony. Jak zainstalować TWRP masz instrukcję w "Instrukcja Instalacji 2015"->Instalacja Recovery.
patrynio Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Opublikowano 23 Maja 2016 Dobra, ogarnięte. Wszystko działa jak należy. Wgrałem TWRP przez fastboota potem nie znalazłem opcji w twrp żeby połączyć z kompem to wrzuciłem rom na starą karte pamięci i zainstalowałem przez otg. Wszystko ok. Dziękuje za pomoc, a temat można zamknąć
Nezumi Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi