Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem sobie sprawdzić rom cm13 na chwile i wedlug instrukcji wgralem recovery CM i wziąłem factory reset i teraz mam problem bo wymazało wszystkie pliki z telefonu, a ja nie mam na nim systemu... Do recovery normalnie wchodzi, do bootloadera wchodzi i jest napis "Fastboot" PC też wykrywa w menedżerze urządzeń ale nie mogę wejść w jego pamięć i wrzucić pliku z romem. Przez fastboota dam rade coś zrobić? Czego potrzebuje, jakieś sterowniki? Co mam zrobić? Inteligencją nie zaszalałem jak widać. Mam backup miui ale też na kompie a nie na telefonie :(((

Opublikowano

Wgraj TWRP to tak na start, potem wrzucasz już normalnie pliki na telefon i robisz instalację przez recovery z normalnej paczki aktualizacyjnej ze strony. Jak zainstalować TWRP masz instrukcję w "Instrukcja Instalacji 2015"->Instalacja Recovery.

Opublikowano

Dobra, ogarnięte. Wszystko działa jak należy. Wgrałem TWRP przez fastboota potem nie znalazłem opcji w twrp żeby połączyć z kompem to wrzuciłem rom na starą karte pamięci i zainstalowałem przez otg. Wszystko ok. Dziękuje za pomoc, a temat można zamknąć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...