djmarco83 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Jak w temacie. Telefon ma uszkodzą samą szybę. Ogólnie jeśli nie biorąc pod uwagę szkła to telefon jest w stanie idealnym. Od nowości oklejony folią 3mk. Cała obudowa jest zabezpieczona. Dodatkowo noszony w etui. Niestety ale podczas upadku szkło się pokruszyło ale telefon działa i cały czas z niego korzystam. Telefon upadł centralnie płasko na wyświetlacz. Po za szkłem nic z nim się nie dzieje. Na AliExpress sama szybka to koszt 8$ ale nikt na miejscu u mnie nie chce podjąć się wymiany gdyż nie wiedzą jak to jest klejone. Cały wyświetlacz to koszt około 450pln więc o tyle taniej go sprzedaje gdyż wycenil bym go na około 1800pln. Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka
djmarco83 Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Opublikowano 27 Maja 2016 Cena w dół. 1100PLN Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka
Elderbary Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi