Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie znalazłem tematu który mógłby mi pomóc więc tworzę nowy.:-D

Pytanie do korzystających z w/w apki, czy macie problemy przy przełączaniu po uśpieniu na sieć H+ lub LTE?

U mnie niestety coraz częściej aczkolwiek nie zawsze jest tak, że mając wyłączony ekran apka włącza 2g, po odblokowaniu powinien przerzucić na H+ lub na LTE ale tu zonk:shock: wyskakuje brak sieci. W tym momencie muszę wejść w apke przełączyć ręcznie na 2g i jeszcze raz na 3g dopiero pojawia się zasięg i jest już LTE. Trochę staje się denerwujące. Na wysłużonej s dwójce apka działał bardzo dobrze.

Apka dodana do autostartu, kłódka założona, oszczędność baterii wyłączona. Od czasu do czasu normalnie wszystko się przełączy. Niestety coraz rzadziej:-(

Nie wiem gdzie szukać problemu, czy w samej apce czy w modelu Mi4c i to, że to dual sim czy jeszcze gdzie indziej.

Wersja z której korzystam to  2.17 ze sklepu, W ustawieniach mam dodatkowo włączone wsparcie na dual sim ale po kilku próbach nie ma to większego wpływu na zachowanie aplikacji.

Jeśli ktoś korzysta na Mi4c i wszystko mu hula jak trzeba to prosił bym o wskazówki która wersja apki jakie ustawiania, ewentualnie jeśli ktoś poradził sobie z takim problemem to będę dźwięczny za podzielenie się rozwiązaniem.;-)

Pozdrawiam.:!:

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...