markus420 Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Niestety nie znalazłem tematu który mógłby mi pomóc więc tworzę nowy. Pytanie do korzystających z w/w apki, czy macie problemy przy przełączaniu po uśpieniu na sieć H+ lub LTE? U mnie niestety coraz częściej aczkolwiek nie zawsze jest tak, że mając wyłączony ekran apka włącza 2g, po odblokowaniu powinien przerzucić na H+ lub na LTE ale tu zonk wyskakuje brak sieci. W tym momencie muszę wejść w apke przełączyć ręcznie na 2g i jeszcze raz na 3g dopiero pojawia się zasięg i jest już LTE. Trochę staje się denerwujące. Na wysłużonej s dwójce apka działał bardzo dobrze. Apka dodana do autostartu, kłódka założona, oszczędność baterii wyłączona. Od czasu do czasu normalnie wszystko się przełączy. Niestety coraz rzadziej Nie wiem gdzie szukać problemu, czy w samej apce czy w modelu Mi4c i to, że to dual sim czy jeszcze gdzie indziej. Wersja z której korzystam to 2.17 ze sklepu, W ustawieniach mam dodatkowo włączone wsparcie na dual sim ale po kilku próbach nie ma to większego wpływu na zachowanie aplikacji. Jeśli ktoś korzysta na Mi4c i wszystko mu hula jak trzeba to prosił bym o wskazówki która wersja apki jakie ustawiania, ewentualnie jeśli ktoś poradził sobie z takim problemem to będę dźwięczny za podzielenie się rozwiązaniem. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi