Skocz do zawartości
  • 0

Telefon do 1000 złotych

Pytanie

Opublikowano

Witam, szukam mojego pierwszego telefonu od Xiaomi, mój budżet to 1000 zł, nie chciałbym go przekroczyć.
Czego od oczekuje od telefonu to:

-Ekran większy niż 4,7 cala o rozdzielczości FullHD (obecnie mam jakąś Xperię o takim ekranie i chciałbym spróbować czegoś trochę większego)

-Bateria wytrzymująca jeden dzień pełnego użytkowania. 
-Dobrej jakości zdjęcia 

-Slot na karta MicroSD

Pozdrawiam ;) 

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ups, z tym slotem na karte bedzie problem w przypadku 5 calowcow z full hd, chyba ze przełkniesz 5,5 cala to wtedy mozesz sie skusic na redmi note 3 pro,starczy na wersje 3/32 ale tutaj znowu nie wiem co rozumiesz pod pojeciem ''dobry aparat'' bo do flagowcow to mu w tej kwestii daleko

• 0
Opublikowano

Jeszcze jakieś inne możliwości ? a może znieść aparat dla tej świetnej baterii z RN3P który może nie jest zbyt urodziwy

Mi4s byłby idealny ale cena i ekran mocno odrzucają 

• 0
Opublikowano

Witam!Jestem zielony w tym temacie,ale także szukam xiaomi do 1000zł.Dlaczego ekran w MI4S "odrzuca"? Co z nim nie tak? Jest inny niż w 4c?Przymierzam się do kupna właśnie MI4C , ale nic nie rozumiem teraz tych informacji na temat romów china i global?Jak to się ma do 4C?Czy tzn.że nie wgram później romu miui pl? Będzie miał zablokowany bootloader?Proszę o skrócone wyjaśnienie za co będę wdzięczny.Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...