hesoyam Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Witam, szukam mojego pierwszego telefonu od Xiaomi, mój budżet to 1000 zł, nie chciałbym go przekroczyć. Czego od oczekuje od telefonu to: -Ekran większy niż 4,7 cala o rozdzielczości FullHD (obecnie mam jakąś Xperię o takim ekranie i chciałbym spróbować czegoś trochę większego) -Bateria wytrzymująca jeden dzień pełnego użytkowania. -Dobrej jakości zdjęcia -Slot na karta MicroSD Pozdrawiam
0 tpawel Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Ups, z tym slotem na karte bedzie problem w przypadku 5 calowcow z full hd, chyba ze przełkniesz 5,5 cala to wtedy mozesz sie skusic na redmi note 3 pro,starczy na wersje 3/32 ale tutaj znowu nie wiem co rozumiesz pod pojeciem ''dobry aparat'' bo do flagowcow to mu w tej kwestii daleko
0 hesoyam Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 Ten aparat to jednak dość ważny czynnik, moge odpuścić ten slot ale wtedy tylko 32gb rom +
0 tpawel Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Mi4c popatrz sobie, do tysiaka spokojnie kupisz. Aparat ma niezly. Bateria te 4h SoT wytrzyma
0 hesoyam Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 Jeszcze jakieś inne możliwości ? a może znieść aparat dla tej świetnej baterii z RN3P który może nie jest zbyt urodziwy Mi4s byłby idealny ale cena i ekran mocno odrzucają
0 Johny Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Witam!Jestem zielony w tym temacie,ale także szukam xiaomi do 1000zł.Dlaczego ekran w MI4S "odrzuca"? Co z nim nie tak? Jest inny niż w 4c?Przymierzam się do kupna właśnie MI4C , ale nic nie rozumiem teraz tych informacji na temat romów china i global?Jak to się ma do 4C?Czy tzn.że nie wgram później romu miui pl? Będzie miał zablokowany bootloader?Proszę o skrócone wyjaśnienie za co będę wdzięczny.Pozdrawiam
Pytanie
hesoyam
Witam, szukam mojego pierwszego telefonu od Xiaomi, mój budżet to 1000 zł, nie chciałbym go przekroczyć.
Czego od oczekuje od telefonu to:
-Ekran większy niż 4,7 cala o rozdzielczości FullHD (obecnie mam jakąś Xperię o takim ekranie i chciałbym spróbować czegoś trochę większego)
-Bateria wytrzymująca jeden dzień pełnego użytkowania.
-Dobrej jakości zdjęcia
-Slot na karta MicroSD
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi