ToMiSlaV Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Witajcie, Tak jak w temacie, mam do sprzedania dwa Xiaomi Redmi 2 wersje z 2GB RAM i 16 ROM. Oczywiście istnieje możliwość kupna jednego Jeden posiada kabure (taty) Drugi egzemplarz (mój) trzy obudowy: biała, czerwona, złota Do tego ramke metalową dookoła. Oczywiście obydwa posiadają folie na wyświetlaczu a ich stan jest PERFEKCYJNY. Jeśli chodzi o zdjęcia to piszcie priv to dla naprawdę zainteresowanych mam fotki to podeślę. Cena jaka mnie interesuje to ok 529,99. GRATIS będzie osoba miała ode mnie wysyłkę. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
ToMiSlaV Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Opublikowano 18 Maja 2016 Obniżam cenę telefonów do 509,99 zł Zależy mi na sprzedaży. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Elderbary Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi