Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

telefon XRN2 soft MiuiPolska 6.2.18 wer.rozwojowa twrp 2.8.7.0 by cloud, ogólne działanie ok, bateria 5h20m na wyświetlaczu ,więc wynik zadowalający,prawdopodobnie w przyszłości będę chciał wgrać stable, w kilku modelach telefonów jak wgrywałem oprogramowanie przywracałem ustawienia fabryczne (factory reset),tutaj przeczytałem kilka postów, tematów w których ogólnie nie mam mowy o czymś takim ,a jedynie że trzeba robić wipe, dalvik cache,cache,czy ktoś zechce mnie oświecić w szczegółach o co chodzi ?w twrp mam wipe a tu factory reset i advanced wipe ,z kolei w advanced wipe, dalvik cache,system,data,internal storage,cache,micro sdcard,usb otg- które mam zaznaczyć ?                 

Backup  -boot,nvram,system,data,cache-które tu muszę zaznaczyć aby prawidłowo zrobić kopie

Opublikowano

Podłączeniu się do pytania.

Niby coś tam wiem, ale jednak nie chciałbym logować się do wszystkiego od nowa. Tym bardziej, że gdzie mogę mam włączone dwuetapowe albo hasła aplikacji. Nie mówiąc już o konfigurowaniu aplikacji, ścieżek dostępu itd.

Wiem, może mało uciążliwe dla kogoś kto używa defaultowych ustawień, ale jeśli ma się apke dostrojona do siebie to jednak robi różnicę.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
26 minut temu, Bogas napisał:

Podłączeniu się do pytania.

Niby coś tam wiem, ale jednak nie chciałbym logować się do wszystkiego od nowa. Tym bardziej, że gdzie mogę mam włączone dwuetapowe albo hasła aplikacji. Nie mówiąc już o konfigurowaniu aplikacji, ścieżek dostępu itd.

Wiem, może mało uciążliwe dla kogoś kto używa defaultowych ustawień, ale jeśli ma się apke dostrojona do siebie to jednak robi różnicę.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...