tomekow Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Cześć, Wpadł mi głupi jak widać po efektach pomysł, żeby padającęgo z braku energii Nota podpiąć pod mały power bank Nokii (1750 mAh, 0.6A) Jak telefon wyjąłem z torby już był czarny ekran, po podłączeniu do ładowarki/kompa nie świeci się dioda. jak myślicie - padła bateria czy elektronika? dzięki z góry za pomoc!
tomekow Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 też bym tak powiedział, ale w mych rękach tak się stało :0 Powerbank nówka z MM, miałbyć do tel dziecka, ale akurat podkusiło mnie podładować mojego przed pracą. Telefon nie zamókł, nie spadł. Jedyne co podejrzewam, to czy leżąc w torbie z podpiętym powerbankiem nie doszło do uszkodzenia wejścia USB. Nie wiem co zrobić - zamówić nową baterię czy szukać serwisu xiaomi?....
tomekow Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) ok, spróbuje wyciągałem, ale tylko na kilka minut - może faktycznie coś pomoże na dłużej aha, nie dodałem, że dioda się nie świeci dzięki Edytowane 5 Maja 2016 przez tomekow
tomekow Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 Dobę leżał bez baterii, po podłączeniu dalej zero reakcji (dioda led również zdechła) Jak myślicie - co teraz po kolei sprawdzić? (nikogo innego co by posiadał tę słuchawkę nie znam, więc podmiana na chwilę baterii odpada)
Deriss Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Wyślij telefon do jakiegos znajomego znawcy i niech sprawdzi elektronike, styki itd. Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi