gob Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Po dwóch miesiącach czekania (tyle szedł z Chin) dostałem wreszcie telefon, mówiąc wprost - zachwycił mnie - nie sądziłem że na żywo tak dobrze wygląda. Tylko co z tego... ja go sobie po 2 dniach (chyba) zepsułem. Aż mi ciśnienie poszło - bo dla mnie 500zł to b.duży wydatek a tu taki klops. Nie znam się na smartfonach i nie potrzebnie zacząłem grzebać, mogłem zostawić chiński ROM. DO RZECZY: wgrałem TWRP ( z tym sobie poradziłem) następnie ściągnąłem błędny ROM bo przed instalacją w TWRP pojawiał się jakiś błąd - że plik .zip jest niekompletny - coś takiego. Wcześniej wyczyściłem WIPE chyba sobie partycje bo jak wszedłem i sprawdzałem zawartość telefonu na kompie to było dużo różnych plików, ale tak to wyczyściłem (nie wiem jak) że pamięć była pusta ;/. Chciałem zainstalować ściągnięty ROM - i nic. Tel się wyłączył, a jak włączam to czarny ekan z napisem MI.COM i LOGIEM MI. Tyle, żadnej rekcji. Co więcej teraz telefon się w ogóle nie włącza już. Nie reaguje na power.. Uratuje mój telefon.. Bardzo proszę o JAKĄKOLWIEK pomoc.................................jestem taki wściekły na siebie. no tragedia.........
enesas Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Tak w ogóle to jaki masz telefon? Trochę trudno mi uwierzyć że Redmi Note 3 Pro kupiłeś za 500 zł. Nie wgrałes czasem systemu na inny telefon (np. Redmi 3 Pro)? Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
gob Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) a Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez gob bład
Nezumi Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi