Skocz do zawartości

czy zepsułem sobie telefon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po dwóch miesiącach czekania (tyle szedł z Chin) dostałem wreszcie telefon, mówiąc wprost - zachwycił mnie - nie sądziłem że na żywo tak dobrze wygląda.

Tylko co z tego... ja go sobie po 2 dniach (chyba) zepsułem. Aż mi ciśnienie poszło - bo dla mnie 500zł to b.duży wydatek a tu taki klops.

Nie znam się na smartfonach i nie potrzebnie zacząłem grzebać, mogłem zostawić chiński ROM.

DO RZECZY: wgrałem TWRP ( z tym sobie poradziłem) następnie ściągnąłem błędny ROM bo przed instalacją w TWRP pojawiał się jakiś błąd - że plik .zip jest niekompletny - coś takiego. Wcześniej wyczyściłem WIPE chyba sobie partycje bo jak wszedłem i sprawdzałem zawartość telefonu na kompie to było dużo różnych plików, ale tak to wyczyściłem (nie wiem jak) że pamięć była pusta ;/. Chciałem zainstalować ściągnięty ROM - i nic. Tel się wyłączył, a jak włączam to czarny ekan z napisem MI.COM i LOGIEM MI. Tyle, żadnej rekcji.

Co więcej teraz telefon się w ogóle nie włącza już. Nie reaguje na power..

Uratuje mój telefon.. Bardzo proszę o JAKĄKOLWIEK pomoc.................................jestem taki wściekły na siebie. no tragedia.........

Opublikowano

Tak w ogóle to jaki masz telefon? Trochę trudno mi uwierzyć że Redmi Note 3 Pro kupiłeś za 500 zł. Nie wgrałes czasem systemu na inny telefon (np. Redmi 3 Pro)?

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...