darknes Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Witam jestem posiadaczem RN 3 3/32gb mam problem z wgraniem aktualizacji przez TWRP od czasu wgrania wersi 6.4.7. Pobieram aktualizacje przez telefon i wybieram trzy kropki w aktualizacji wybieram plik .zip przechodzi do twrp, i przy unpaking zip failed dla pewnosci pobralem drugi raz dalej to samo
situ Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Pobierz na komputer wrzuć do pamięci telefonu i zainstaluj z poziomu recovery.
darknes Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dalej mam ten sam problem. A mianowicie nie dodalem tego ze po wgraniu 6.4.7 usunol mi sie twrp. postanowilem go wgrac od nowa i mi sie udalo ale aktualizacji juz nie. Mam takie pytaie podczas aktualizacji przez twrp to jakie kroki mam poczynac, bo z moiej strony to wygladało tak ze wchodze w trzy kropki wybieram plik i przechodzi do reconvery i tam sie samo instaluje czy to tak u wszystkich wygladało
situ Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Wejdź w trzy kropki uruchom w recovery ,wybierz install>wskaż plik z romem>swipe to conffirm flash. Twój sposób opisany wyżej powoduje znikniecie twrp. Spoiler Edytowane 1 Maja 2016 przez situ
Nezumi Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi