KrissW Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam przyszedł do mnie dzisiaj sms że moja prośba o odblokowanie bootloadera została zatwierdzona, więc od razu zabrałem się za jego odblokowanie. Następnie chciałem zainstalować twrp recovery dokładnie tą aplikacją https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cgollner.flashify Dałem download TWRP znalazłem Redmi note 3 pobrałem twrp następnie flash twrp. Telefon sie zresetował i od tamtego czasu cały czas się resetuje. Jest może jakiś sposób aby to naprawić czy trzeba instalować cały soft od nowa?
KrissW Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A w jaki sposób mogę to sprawdzić?
situ Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wciskasz przytrzymujesz Vol+ i przycisk włączania jak masz powinno uruchomić się recovery.
KrissW Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Przytrzymuje pojawia się logo MI puszczam, po chwili dalej się resetuje i tak w kółko.
grzesiekbu Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Masz bootlop. Prawdopodobnie pozwoliłes żeby po zainstalowaniu się twrp w trakcie restartu telefon się uruchomił. Powinno się z tego co pamiętam od razu instalować nowy system. Najszybciej wgrasz ponownie przez miflash i znowu twrp. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
KrissW Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Okej spróbuje wgrać nowy system. Póki co dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi