Tomek Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi4 Opis: Sprzedam Xiaomi Mi4 3GB 16GB WCDMA. Zakupiony 09.2015, także jest gwarancja. Zakupiony u użytkownika BURIZA z forum MIUI Polska / sprzedawca Xon24 na Allegro. Stan Bardzo dobry, od nowości folia na wyświetlaczu, na klapce drobne ryski od używania. Telefon na androidzie 4.4 Sprzedaję cały fabryczny komplet: - telefon - oryginalna ładowarka obsługująca szybkie ładowanie - oryginalny kabel - oryginalne pudełko - dorzucam folie na wyświetlacz 3MK Oczywiście jak zawsze możliwy odbiór osobisty (wtedy cena 600) Cena: 620 zł Aukcja allegro/olx: http://olx.pl/oferta/sprzedam-xiaomi-mi4-3gb-16gb-wcdma-CID99-IDfgPEx.html Kontakt: pw / OLX Zdjęcia: na OLX Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Tomek Zmiana ceny
Tomek Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Temat nieaktualny, proszę o zamknięcie wątku. Edytowane 3 Maja 2016 przez Tomek
Elderbary Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi