wmb Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Hej, ktos korzystal z portalu planetplus? Do konca tygodnia jest rabat 20% (cashback) na wszystko do kwoty 500$ https://www.planetplus.pl/sklep/aliexpress Kazdy moze sobie policzyc ile np. Xioami MI5 bedzie kosztowal.. Oferta bardzo atrakcyjna ale zastanawiam sie gdzie jest haczyk i czy to nie jest wałek i czy pieniadze faktycznie sa zwracane. Ktos korzystal i moze potwirdzic wiadygodnosc tego portalu? Pozdro Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez wmb
xmatix92 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ja korzystałem. Co prawda pierwszy raz, ale stronka jest pewna. W razie gdyby nie naliczyli transakcji automatycznie musisz zrobić zgłoszenie na stronie to dodadzą ręcznie. Polecam robić zakup w trybie incognito itp., z wyłączonym adblock'iem. Dorzucam screen z mojego konta. Transakcję naliczyli jakoś po 24 godzinach (wysyłali ostatnio maila, że na aliexpress wyjątkowo może to potrwać do 48). Kupiłem Redmi Note 3 Pro za 174.99 + 16.84 wysyłka, więc chyba policzyli koszt bez wysyłki i można sobie łatwo policzyć, że kurs dolara też mają dość słaby
Rekomendowane odpowiedzi